Wat zijn de verzendkosten?

Bij onze productprijzen zijn de verzendkosten niet inbegrepen. De hoogte van de verzendkosten is afhankelijk van het productformaat en het aantal producten dat je bestelt. Tijdens het bestelproces worden de exacte kosten getoond voordat je je bestelling definitief plaatst.

Let op! De verzending is gratis bij een aankoopbedrag van 250 Euro. (Nederland, Duitsland & België)

Wat zijn de verzendmogelijkheden?

 

Voor Nederland zijn er 3 verzendmethoden:
Voor Europa zijn er 2 verzendmethoden:

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen op werkdagen geplaatst vóór 17:00 en waarvan de betaling is afgerond worden dezelfde dag nog verzonden. Wanneer uw bestelling wordt afgeleverd is afhankelijk van PostNL daar hebben we helaas geen invloed op. De praktijk leert echter dat bestellingen in Nederland de volgende werkdag worden afgeleverd.

Voor België en Duitsland geldt voor pakket verzendingen hetzelfde, ook deze worden in het algemeen de volgende werkdag afgeleverd. Voor briefpost is dat niet het geval, dit kan 3 – 5 werkdagen duren. Om deze reden is er bij het afronden ook de mogelijkheid om te kiezen voor een pakket verzending. Dus is er spoed geboden, kiest u dan voor pakket verzending.

Voor bestelling die via een bankoverschrijvingen worden geplaatst geldt dat deze worden verzonden zodra de betaling bij ons is bijgeschreven.